Wonen bij Amervoorde

Lijkt Amervoorde je een mooie woonplek? Dat zou leuk zijn, momenteel zijn alle appartementen bezet, maar we hebben een geïnteresseerdenlijst. Als er een appartement vrijkomt, kunnen we weer in contact komen om het proces te doorlopen.

We gaan dan een aantal stappen met je doorlopen, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich prettig voelt in onze woongroep. Daarbij is ook Amerpoort als zorgaanbieder betrokken. Zij willen er op hun beurt zeker van zijn dat zij de zorg kunnen bieden die nieuwe bewoners nodig hebben." We doen al heel veel zelf maar we hebben goede ondersteuning als het nodig is!


‘Op zoek naar de juiste match’

Prachtige opbrengst

April 29, 2022

In de week van 27 september tot en met 2 oktober was het de landelijke collecteweek van HandicapNL Amervoorde heeft weer een flinke steen bij gedragen.

Jeltje neemt afscheid

October 26, 2021

In augustus heeft Jeltje afscheid genomen als teamleider van Woongroep Amervoorde.

Eindelijk mochten we weer

July 26, 2021

Eindelijk mochten we weer

Gezellig, Ruim en Openhartig!

Ons huis is heel gezellig en ligt op loopafstand van het centrum van Amersfoort, waar veel te beleven valt! We hebben vaak leuke activiteiten waarbij we gezellig spelletjes doen met medebewoners. 's Avonds koken we gezamenlijk in de algemene woonkamer. Word jij onze nieuwe buur (man of vrouw)?

Oriënterend telefonisch gesprek

Jullie kunnen ons vragen stellen over onze visie of andere praktische zaken. Naast feitelijke informatie (o.a. CIZ indicatie, Wajong, werk), horen wij dan ook graag meer over hobbies en de zorgbehoefte van jullie kind. Onze bewoners hebben een licht verstandelijke beperking (VG4-VG6).

Gesprek op Amervoorde:

Jullie kunnen dan de sfeer kunnen proeven en ook een kijkje kunnen nemen in een appartement. In onderling overleg bepalen we dan of het wenselijk is of de geïnteresseerde bewoner hier in deze fase al bij aanwezig zal zijn.

Gesprek bij jullie thuis

Als beide partijen dan nog steeds enthousiast zijn, is de volgende stap een gesprek bij jullie thuis met de gedragsdeskundige van Amerpoort en de teamleider. Zij bekijken of Amervoorde de juiste zorg kan bieden en of jullie kind binnen de groep zou passen.

[email protected]
033 - 721 00 10
Stichting Woongroep Amervoorde Blekerssingel 1
3816 VV Amertsfoort
Fiscaal nr. 8555.74.446
KvKnr. 64226271
Wij zijn aangesloten bij ANBI
© 2023 Stichting Woongroep Amervoorde