Zaterdag 25 januari zijn we met 9 jongeren van Amervoorde naar het Spoorwegmuseum in Utrecht geweest.
Monique Murk, Ronald den Hartog (broer van Brent), zijn vriendin Mariet en hun vriend Paul Zwiers (ook werkzaam in de zorg) hadden zich samen met René als vrijwilliger aangemeld voor dit evenement. We zijn ca 12.30 richting Utrecht vertrokken zodat we om 13.00 allemaal naar binnen konden. We zijn in 5 groepen gegaan maar onderweg is er flink geswitched. Sommigen zijn wel een paar keer in de vuurproef gegaan, anderen gingen op hun gemak wat wagons en locomotieven bekijken. Ook de "grote ontdekking" was erg interessant en onderweg kwamen we iedere keer bekenden tegen. Een aantal hebben ook de show bezocht terwijl anderen weer zin hadden in iets lekkers.
Vincent en Elisa, omdat ze in Utrecht wonen, waren er al vaker geweest maar hebben zich ook uitstekend vermaakt. Na ca. 2 1/2 uur hebben we ons verzameld bij de museumwinkel waar de jongeren allemaal iets leuks mochten uitkiezen.
Vincent is door zijn vader opgehaald en de rest ging mee richting Amervoorde. Met behulp van Ron, Marry en Toos was er op Amervoorde allemaal drinken en eten geregeld. Paul,Ronald en Mariet hebben de BBQ verzorgd.
De jongeren, begeleiding en vrijwilligers van het uitje hebben er heerlijk van genoten (ook hebben ze van elkaar genoten!).
Spoorwegmuseum